Koerier

Onze koeriers staan altijd voor u klaar en doen hun best om alle bestellingen binnen de gewenste tijd te leveren.

Snelservice

Voor koeriersdiensten en spoedleveringen kunt u terecht bij Shelli Delivery. Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren. Door onze  grote verscheidenheid aan voertuigen weet u zeker dat uw zending veilig en zo snel mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd.

Opslag

Wij zorgen ervoor dat al uw goederen altijd goed opgeslagen liggen in onze opslag en klaar zijn voor verzending.

Voertuigen

Met ons uitgebreide wagenpark  in heel Nederland zijn onze koeriers in staat om alle soorten post en pakketten voor u te bezorgen. Van gekoeld tot ongekoeld grote of kleine pakketten.

De volgende wagens staan hiervoor tot uw beschikking:

Bestelbus
Afmetingen:

Lengte: 2 meter
Hoogte: 2 meter

Bestelwagen
Afmetingen:

Lengte: 4 meter
Hoogte: 3 meter

Bakwagen
Afmetingen:

Lengte: 4 meter
Hoogte: 3 meter

Vrachtwagen
Afmetingen:

Lengte: 16 meter
Hoogte: 4,2 meter

Diensten

Koerier

Van Shelli Delivery B.V. maakt uw zending gereed. Wij doen er alles aan om dat op een transparante manier mogelijk te maken.

Voertuigen

Met ons uitgebreide wagenpark in heel Nederland zijn onze koeriers in staat om alle soorten post en pakketten voor u te bezorgen. Van gekoeld tot ongekoeld.

Opslag

Wij zorgen ervoor dat uw goederen altijd goed opgeslagen liggen in onze opslag

Snelservice

Voor koeriersdiensten en spoedleveringen kunt u terecht bij Shelli Delivery. Wij hebben altijd een koerier voor u klaar staan om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd te leveren. Door onze grote verscheidenheid aan voertuigen weet u zeker dat uw zending veilig en zo snel mogelijk op plaats van bestemming kan worden geleverd.

Scroll to Top